User Tools

Site Tools


accie:algemeen

Accie

De Accie is de activiteiten commissie van Arashi die maandelijks probeert een aantal activiteiten op de kalender te zetten. De commissie bestaat uit zo’n 3 tot 6 man die wekelijks vergaderen onder leiding van de activiteiten commissaris.

Er worden verschillende workshops en borrels gehouden door het jaar heen. Een aantal jaarlijks terugkomende activiteiten zijn: Batavieren race, Night of the Samuari, Nieuwjaars borrel, eindejaars bbq, nieuwe leden borrel en clubkampioenschappen. Naast deze standaard activiteiten worden er elk jaar ook nieuwe sport stages en gezelligheidsactiviteiten georganiseerd.

Het belangrijkste evenement dat de Accie organiseert, naast de voorbereidingen voor de Batavierenrace, is de Night of the Samurai. Night of the Samurai is het weekeindje waarin we gezellig met een aantal arashika’s een hoop sport en gezelligheidsactiviteiten doen. Zonder voorbereiding van deze activiteiten zou het weekend al snel in het water vallen, en dit is waar de accie in beeld komt. Sportstages en spelletjes worden vooraf door de accie opgezet..

Accie leden krijgen, naast de actieve leden korting, waar mogelijk korting bij activiteiten. In ruil daarvoor wordt er van je verwacht dat je actief deelneemt aan de activiteiten die je helpt opzetten. Zet de accie bijvoorbeeld een borrel op de agenda, dan wordt er van je verwacht dat je gezellig mee doet en tijdens de borrel helpt waar je kan.

Qua tijdsbesteding gaat de meeste tijd in de borrels zitten: eten en drinken inkopen, vooraf stokbroden e.d. snijden en achteraf de boel weer netjes achterlaten. Buiten dat gaat er nog een (klein) gedeelte van je tijd zitten in het houden van periodieke vergaderingen.

Voor meer informatie mail naar:

activiteiten@arashi.nl

Voor Commissie leden

accie/algemeen.txt · Last modified: 2013/10/25 09:15 by admin